3D rozměrná podíváná v NY

Významná americká mediální agentura, Silvercrast Media, která provozuje vysoce profilovaná venkovní média po celých Spojených státech, představila svou první vysoce efektní 3D digitální podívanou v samotném srdci Times Square v New Yorku.

Kultovní ikonická digitální podívaná na Times Square známá jako „Big Kahuna“ byla promítána na 30 000 čtverečních stopách s mediální uměleckou realizací s názvem WHALE (velryba). Veřejné mediální umění osvětlující náměstí pro pěší se proměnilo na obrovskou obrazovku, která promítala hyperrealistické, zvlněné oceánské prostředí, obsazené masivní modrou velrybou. Velryba se na obrazovce volně a harmonicky pohybovala mezi mořskými vlnami.

SILVERCAST předvedla svou velrybářskou expozici na Times Square od 16. července do 26. července 2021. Velrybu bylo možné vidět po dobu 60 sekund každou půl hodinu od 12 hodin každý den až do půlnoci. Big Kahuna společnosti SILVERCAST se nacházela na Broadwayi u městského bloku od 45 ulice po 46 ulici.

Dle spoluzakladatele agentury Silvercrast, Gary Grossmana, je společnost nadšená, že mohla zatraktivnit obyvatelům a návštěvníkům pobyt na území New Yorku.

Zdroj: ledinside.com