Carsharing HoppyGo představuje S3XY nabídku elektromobilů

Platforma pro sdílení aut mezi lidmi HoppyGo přichází s dosud nejpestřejší nabídkou elektromobilů. Připravena k jízdě je kompletní modelová paleta automobilky Tesla Model S, Tesla Model 3, Tesla Model X, Tesla Model Y a nově také elektrické SUV Ford Mustang Mach E

V nabídce aut s elektrickým pohonem carsharingové společnosti HoppyGo přitom nechybí ani nejžádanější elektromobil na platformě Škoda Enyaq iV, která loni strávila v zápůjčce rekordních 90 procent času. Celkem HoppyGo aktuálně nabízí tři desítky aut s elektrickým pohonem, od “A” – Aixiamu až po “Z” – Renault Zoe, elektromobil francouzského výrobce.

Poptávka po elektromobilech je obrovská. Lidé si chtějí vyzkoušet, jak se elektromotor chová při jízdě, a nebo se chtějí na vlastní oči přesvědčit, jak dlouhý je nabíjecí cyklus baterie. Jízda ve sdíleném autě je k tomu ideální. Uživatel si vybere konkrétní vůz a půjčí si ho na tak dlouho, jak potřebuje. Často jsou totiž mezi řidiči zájemci o koupi vozu,” vysvětluje Robin Švaříček, CEO společnosti HoppyGo, která sdílení aut mezi lidmi umožňuje. 

Poptávka po sdílených elektromobilech v loňském roce stoupla o víc než 400 %. Rostoucí zájem řidičů o vozy s elektrickým pohonem si uvědomuje stále více majitelů elektromobilů, kteří svá auta ke sdílení registrují.

Během jízdy elektromobilem nedochází k opotřebení standardních komponent aut s běžnými spalovacími agregáty. Elektromobily se tak v tomto ohledu ukazují jako nejvhodnější typ aut pro sdílení. Počet nově registrovaných automobilů i díky tomu roste geometrickou řadou. Platforma HoppGo níže představuje ty nejžádanější z nich. 

zdroj: tisková zpráva

The post Carsharing HoppyGo představuje S3XY nabídku elektromobilů first appeared on Hybrid.cz.