Česká síť e-station přichází s neodolatelnou sváteční akcí, nabijete si tak svůj elektromobil zcela zdarma!

Vánoce jsou již za dveřmi a k nadělování dárků se přidává i česká společnost e-station. Pod stromeček nám přinese téměř dvoutýdenní akci.

S blížícími se vánočními svátky jsou spojeny i někdy velmi dlouhé cesty napříč republikou za našimi příbuznými či přáteli. Nejen pro tyto případy potěší síť rychlonabíjecích stanic e-station všechny elektromobilisty svou jedinečnou vánoční akcí. Již od pondělí 20. 12. 2021 mohou řidiči nabíjet své vozy na všech rychlonabíjecích stanicích zcela zdarma. K využití této sváteční akce není potřeba žádná registrace.

Princip je velice snadný a naprosto jej vystihuje heslo společnosti e-station „Nabij a jeď.“ Přijedete se svým elektromobilem k příslušné stanici, zapojíte, nabijete jej a jednoduše odjedete. Nabíječky se nachází v blízkém okolí nákupních domů či restaurací, a tak si své čekání můžete zkrátit a zpříjemnit nákupy či dobrým jídlem. Máte tedy prostor k relaxaci. Stanice o minimálním výkonu DC 50 kW se nachází v centru dění. 

Aby umístění nabíječek bylo smysluplné a přínosné pro co nejvíce lidí, je pro e-station jedním z hlavních úkolů a všeobecných cílů. Firma zároveň cílí také na ty, kteří sami chtějí nabíjecí stanice provozovat. Prozatím síť e-station nabízí své služby na 7 různých lokacích. Jejich první rychlonabíjecí stanice byla otevřena roku 2020 v moravském městě Hranice u nákupního parku STOP SHOP. Další lokace s rychlonabíječkami od e-station nalezneme například ve městě Trutnov, Žatec, Tábor či v Třebíči.

Nabíjecí stanice e-station v Třebíči. foto: e-station

Akce platí do konce roku, tedy do 31. 12. 2021. Posléze bude nabíjení opět zpoplatněno. Platit mohou řidiči jednoduše prostřednictvím mobilní aplikace ChargeUp pomocí naskenování QR kódu hned u stanice. 

Od 22. září roku 2021 již společnost nerozlišuje registrované a neregistrované zákazníky. Cena za dobíjení je tedy pro všechny totožná. Všechny ceny platné od 1. 11. 2021 do konce roku jsou podle zákona osvobozeny od sazby DPH a vypadají následovně:

Ceník nabíjení sítě e-station (od 1.11 do 31.12.2021, ceny jsou osvobozené od DPH)

DC nabíjení 1 kWh za 4,96 Kč (s registrací i bez ní)

AC nabíjení 1 kWh za 3,72 Kč (s registrací i bez ní)

Další informace o službách e-station a o umístění jejich stanic naleznete na jejich webových stránkách www.nabijajed.cz

The post Česká síť e-station přichází s neodolatelnou sváteční akcí, nabijete si tak svůj elektromobil zcela zdarma! first appeared on Hybrid.cz.