Cree představuje inovativní osvětlení parkovišť

Přední výrobce LED technologií, společnost Cree, uvádí na trh inovativní řadu garážových svítidel označenou VG s revolučním optickým systémem.

Nová řada svítidel VG v teplotním provedení 4000K nebo 5700K a indexu podání barev CRI 70  je navržena tak, aby poskytovala optimální osvětlení při zachování nízkého oslnění díky inteligentnímu optickému systému, který eliminuje přímé vyzařování LED. Nízko oslnivé osvětlení navržené z kompozitního optického systému kombinuje vysoce efektivní vnitřní reflektor a přesně navržené čočky, díky čemuž nová svítidla eliminují nerovnoměrnosti ve světelném kuželu a vznik tmavých míst, což zabezpečí plynulé osvětlení celého prostoru a pomůže tak zvýšit bezpečnost v rizikových oblastech potemnělých parkovišť.

Řada VG představuje designově vkusná a ekonomicky příznivá 50W LED svítidla o výkonu přes 3700 lumenů, které přináší úsporu až 73% proti zastaralým halogenidovým svítidlům používaných v současnosti jako světelný zdroj pro osvětlení parkovacích prostor. Což dle výrobce při plném 24 hodinovém/celoročním využití přináší návratnost investice za méně jak 2 roky.

Dle vyjádření Grega Merritta, manažera společnosti Cree, nové osvětlení představuje ideální volbu pro zákazníky poptávající designově vkusná svítidla vhodná pro osvětlení tmavých garážových prostor, při nízké ekonomické náročnosti a navíc s garantovanou 10 roční zárukou od výrobce.

Zdroj: cree.com