Fenix odhalil speciální verzi TK35 Ultimate Edition

Společnost Fenixlight uvedla na trh speciální verzi svítilny TK35 Ultimate Edition s maximálním světelným tokem až 1800 lm a dosvitem do vzdálenosti 242 metrů.

Pozoruhodného výkonu bylo dosaženo díky spolupráci nejmodernější výkonné LED Cree MT-G2 s teplejším odstínem světla a texturovaného reflektoru pro plynulý široký kužel. Energii svítilně dodávají čtyři lithiové CR123A baterie nebo dva li-ion akumulátory typu 18650.

Nová edice svítilny TK35 celkem nabízí 6 režimů svícení: nejsilnější režim o světelném toku 1800 lm při výdrží baterií 1,5 hodiny, 750 lumenů (4 hodiny), 250 lumenů (13,5 hodiny) nebo úsporný režim o hodnotě 25 lumenů s výdrží baterií slušných 150 hodin. Mimo to svítilna disponuje také zábleskovými režimy pro nouzové situace: Strobe a SOS. Časy výdrže měří výrobce s 18650 akumulátory s kapacitou 3400 mAh.

Fenix umístil baterie vedle sebe a tím vznikl oválný tvar těla, který perfektně padne do ruky. Svítilna tak dosahuje překvapivě malých rozměrů 16,5 cm (délka) x 5,2 cm (průměr hlavy) x 4,4 cm (největší průměr oválného těla). Výrobce pamatoval také na jednoduché ovládání pomocí dvou tlačítek, hlavní tlačítko pro zapnutí/vypnutí a druhé pro změnu nastavení světelného režimu.

Svítilna Fenix TK35 Ultimate Edition je určena především pro profesionální nasazení. Je vhodná pro pohyb ve složitém terénu, při pátracích operacích, ostraze i dohledávce. Kromě bezpečnostních a silových složek ji ocení také myslivci a lovci či všichni, kdo hledají velmi vysoký výkon v co nejmenším balení.

Vysoce odolnou a výkonnou svítilnu TK35 Ultimate Edition je možno zakoupit včetně poutka na ruku, pouzdra, náhradních o-kroužků za cenu 3499 Kč včetně DPH.

Zdroj: svitilny-fenix.cz