39 článků z NEDĚLE 21.4.2019

Prohra s Karvinou? Ostuda, nebral si servítky Frýdek

Záložník Martin Frýdek připustil, že porážka fotbalistů Sparty s Karvinou 1:3 v předposledním kole základní části první ligy je ostudou. Stejně jako spoluhráči a trenér Zdeněk Ščasný výkon týmu nechápal. Letenští věří, že kolaps odčiní ve středečním semifinále poháru na Slavii.

Hasiči vyloučili, že by obchodní centrum někdo úmyslně zapálil

Vyšetřovatel hasičů vyloučil úmyslné zapálení jako příčinu sobotního požáru obchodního centra v Říčanech. Oheň v něm způsobil škodu přesahující deset milionů korun. Vyšetřování příčiny pokračuje, objekt byl dnes předán majiteli. Řekl to mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda.

Mír na Ukrajině? Zelenskyj má odvážné plány

Pravděpodobný vítěz ukrajinských prezidentských voleb Volodymyr Zelenskyj propustí generálního prokurátora země, navrhne zastavení palby v Donbasu, přestěhuje prezidentské sídlo a vrátí domů všechny Ukrajince zajaté v Rusku. Slíbil to dnes Ukrajincům po oznámení předběžných odhadů, podle nichž s přehledem porazil svého protikandidáta Petra Porošenka.

Mužstvo ukázalo koule, těší kouče Skuhravého vydřená remíza

Trenéra fotbalistů pražské Dukly Romana Skuhravého výkon jeho svěřenců v 29. kole nejvyšší soutěže proti Mladé Boleslavi potěšil. Dejvické mužstvo vymazalo dvoubrankový náskok Středočechů a vytěžilo v závěru bod za remízu 2:2. Čtyřiačtyřicetiletý Skuhravý po utkání vyzdvihl fakt, že se Dukla za zdánlivě rozhodnutého stavu nevzdala.

Feriho napadli na koštu vín, s řeznou ránou skončil v nemocnici

Poslance TOP 09 Dominika Feriho dnes odpoledne napadla na koštu vín v obci Boršice na Uherskohradišťsku dvojice neznámých mužů. Zraněný Feri byl převezen do nemocnice. Poslanec o tom informoval na twitteru. "Policie po pachatelích pátrá," řekl ČTK policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.