53 článků z PÁTKU 3.5.2019

Ronaldova hlavička odvrátila prohru Juventusu

Cristiano Ronaldo odvrátil 21. gólem v této sezoně italské fotbalové ligy porážku Juventusu v derby s FC Turín. Portugalský kanonýr vyrovnal hlavičkou v 84. minutě na 1:1. Už jistý mistr Serie A, kterou ovládl poosmé za sebou, tak má i po předehrávce 35. kola na kontě jen dvě prohry.

Parahokejisté pobláznili Česko, před plnou halou padli s USA

Čeští parahokejisté prohráli v semifinále domácího mistrovství světa v Ostravě se Spojenými státy americkými 2:10. O historicky první medaili budou bojovat v sobotu od 13:00 v duelu o 3. místo s Koreou. Pěti góly zařídil výhru šampionů z minulých tří paralympiád Jack Wallace. USA budou hrát o zlato od 16:30 s obhájci titulu Kanaďany, kteří porazili Korejce také...

Sportovní auta míří na Prahu, Němci zakročili kvůli závodění

Německá policie se snaží účastníkům akce Eurorally zabránit v dalším závodění poté, co ve čtvrtek stáhla z provozu na dálniční odpočívadlo přes 120 luxusních sportovních aut. Ta se hnala po dálnici na severu Německa rychlostí až 250 kilometrů v hodině. Podle itineráře zveřejněného na webových stránkách Eurorally mají dorazit v sobotu do Prahy.

Dolar po zprávě o trhu práce mírně oslabil

Americký dolar v pátek mírně klesá vůči koši předních světových měn. Obchodníci totiž zaměřili pozornost na některé slabší aspekty celkově příznivé vládní zprávy o dubnovém vývoji trhu práce ve Spojených státech. Euro kolem 17:45 SELČ vykazovalo vůči dolaru nárůst asi o 0,1 procenta na 1,1185 USD.