Kapesní svítilna Acebeam TK18 s výkonem až 3000 lumenů

AceBeam přichází na trh s novou kapesní svítilnou TK18 AL. Tento model, i přes své kompaktní rozměry 10,5 cm (délka), 2,3 cm (průměr těla), 2,55 cm (průměr hlavy), dokáže vyvinout velmi slušný světelný tok až 3000 lm a dosvítí do vzdálenosti až 156 metrů širokým světelným kuželem.

Svítilna je osazena trojicí LED LH351D od společnosti Samsung. K napájení lze použít jeden nabíjecí akumulátor Li-ion 18650, který lze nahradit dvěma bateriemi CR123A. 

Zajímavým parametrem svítilny je opravdu široká škála světelných režimů. Základně si může uživatel zvolit jestli chce mód ECO či POWER, každý z nich disponuje 6 intenzitami osvětlení. V režimu Power je nabídnuta škála výkonu od krátkodobých 3000 lumenů až po úsporný režim 3 lumeny a stroboskopické blikání. Eco režim nabízí úspornější výkon od 1450 lumenů až po moon režim s výdrží 288 hodin provozu.

Všestranný světelný pomocník je konstruován i do ztížených podmínek, je vyroben z leteckého duralu s odolnou povrchovou úpravou Hard Anodized III v černé barvě a nevadí mu ani ponor pod hladinu do hloubky 2 metrů (dle normy IPX8). Samozřejmostí jsou také funkce moderních prémiových svítilen jako je paměť na poslední režim, ochrana proti přehřátí a elektronika pro udržení konstantního jasu.

Příruční svítilna AceBeam TK18 AL je díky svým parametrům a kompaktním rozměrům vhodná pro širokou škálu aktivit. K dostání je za cenu 1899 včetně DPH s 5 letou zárukou.

Zdroj: svitilny.eu