Kapesní taktická svítilna Olight Warrior Mini

Prémiový výrobce LED svítilen, společnost Olight, představuje svou novu kapesní taktickou svítilnu Warrior Mini s výkonem až 1500 lm a dosvitem do vzdálenosti až 190 metrů.

Těchto skvělých parametrů je dosaženo při kapesní velikosti svítilny 10,6 cm (délka) a 2,3 cm (průměr). Elektrický pohon zajišťuje dobíjecí akumulátor  Li-ion 18650 3500 mAh. Dobíjení probíhá pomocí USB kabelu s magnetickou koncovkou. Výrobce osadil svítilnu výkonnou LED Luminus SST-40 a TIR optikou pro optimální světelný kužel.

Svítilna nabízí volbu celkem ze šesti režimů výkonu od turbo režimu 1500 lm, který se po 4 minutách automaticky přepíná do nižšího výkonu až po úsporný 1 lumenový režim s výdrží baterie 45 hodin nepřetržitého osvětlení.

Uživatel se nemusí bát ani náročnějších podmínek, Warrior Mini díky konstrukci z leteckého duralu si hravě poradí s pádem z výšky až 1,5 metru nebo ponorem do vody díky úpravě IPX8 (testováno v hloubce 2 metrů po dobu 30 minut). Pro větší komfort je na tělu svítilny ocelový klip a konec svítilny je z magnetického materiálu, takže lze upevnit na cokoliv železného.

Olight Warrior Mini představuje jednu z nejlepších miniaturních taktických svítilen s takto vysokým výkonem, své uplatnění najde při celé řadě náročných venkovních aplikací. Svítilnu lze zakoupit za cenu 2099 Kč s DPH včetně 5 leté záruky.

Zdroj: svitilny.eu