Kdyby sis postavil Čapí hnízdo na komíně, tak se ti to nestalo. Lobbista Blaník je zpátky, nově úřaduje na YouTube

Kdo doopravdy řídí náš stát? Kdo řídí ty, kteří tvrdí, že něco řídí? „Malá kancelář uprostřed Prahy se stane skutečným centrem české politiky, kterým ostatně vždycky byla. A její šéf, lobbista Antonín Blaník nejmocnějším mužem republik,“ píše se v propagačních materiálech o staronovém seriálu, který pokračuje dalšími díly pod novým názvem Republika Blaník.

Jak se původně mělo jmenovat hnutí Trikolora? Kam si chtěl Andrej junior vyrazit místo Krymu? A kdo byl skutečným strůjce největšího protestního shromáždění od dob sametové revoluce? „Hele, vopičáci, jestli jste si mysleli, že jsem zmizel někam k moři, tak jste se spletli. Byl jsem a budu tu pro sebe i pro vás. Tahle republika si to zaslouží…,” začíná nová pokračování seriálu lobbista Antonín Blaník. A hned peskuje premiéra Andreje Babiše za to, že si nepostavil čapí hnízdo na komíně.

Seriál o profesionálním lobbistovi, který si na dlouhé řeči nepotrpí, problémy řeší rychle a bez odkladu, bude v týdenních intervalech zveřejňován na YouTube kanálu Republika Blaník a facebookové stránce Republika Blaník. Kromě toho se Blaník i nadále bude se svými čtenáři dělit o své postřehy a dojmy na oficiálním twitterovém účtu @tondablanik.