Lovecká svítilna Olight Javelot Pro 2

Na českém a slovenském trhu je k dostání nabíjecí taktická svítilna Olight Javelot Pro 2 KIT s dosvitem do vzdálenosti 1050 metrů a světelným tokem 2500 lm. Speciální KIT obsahuje výbavu primárně určenou pro myslivce a lovce: kabelový spínač, magnetickou montáž na hlaveň, zelený a červený filtr.

Jako světlený zdroj výrobce použil vysoce výkonnou LED s chladnějším odstínem světla. Energii dodává integrovaný dvoučlánkový Li-ion akumulátor v rukojeti s kapacitou 10000 mAh, který se dobíjí USB konektorem s magnetickou koncovkou. Nabití zcela vybitého akumulátoru trvá zhruba 4,5 hodiny.

Uživatelé mohou volit ze 4 režimů výkonu: 2500 lumenů (3 hodiny, po cca 5 minutách automatické snížení na 1000 lumenů), 600 lumenů (7 hodin), 150 lumenů (32,5 hodin) a úsporný režim 15 lumenů s dobou provozu 12 dní nepřetržitého provozu.

Robustní konstrukce taktické svítilny je vyrobena z letecké slitiny hliníku s odolnou povrchovou úpravou Hard Anodized III v černé barvě. Svítilna si tak hravě poradí z pádem z výšky až 1 metru a vodotěsný úprava, dle normy IPX8 vydrží ponor do hloubky až 2 metrů. Uživatelé se nemusí bát náhlého vybití akumulátoru, o jeho stavu je informuje indikátor v bočním tlačítku.

Speciální lovecká svítilna Olight Javelot Pro 2 KIT o rozměrech 25,9 cm (délka), 6,3 cm (průměr reflektoru) a 2,6 cm (průměr těla) v balení s odolným transportním kufříkem je k dostání za cenu 7019 Kč včetně DPH.

Zdroj: svitilny.eu