Mall.tv odvysílá živě koncerty, divadelní představení či talk show Ivy Pazderkové a Adély Elbel

Sérii živých koncertů skupin PSH, Zrní nebo WWW, představení Divadla Vosto5, Divadla Na zábradlí i Cirku La Putyka, talk show českých komiček Ivy Pazderkové a Adély Elbel zařazuje pod názvem #kulturažije od středy 18. března do svého vysílání Mall.tv.

Spolu s nimi nabídne divákům i záznamy her Černá díra a Bláznivý Petříček Dejvického divadla, v plánu jsou i živé přenos představení Divadla Viola Kylián: Narozen v cizině s povídkami tanečníka a choreografa Jiřího Kyliána v interpretaci Jiřího Lábuse a komediální aktovka A. P. Čechova Když teče do bot s Taťjanou Medveckou, Lilianou Malkina, Jaromírem Medunou a Lukášem Jurkem.

Koncertovat budou i skipuny The Atavists, Hentai Corporation, Noisy Pots, trio Maniak, Prideny, DJ Black Angelika, na diváky čekají i přednášky Centra architektury a městského plánování (CAMP) a další akce.

Televize Mall.tv se spojila s dárcovskou platformou Donio, která vystupujícím na webu www.donio.cz/kulturazije zprostředkuje také finanční podporu. Bezplatně jim založí sbírky a následně z nich vyplatí 100 procent vybraných peněz. Diváci tak budou moct své oblíbence nejen vidět, ale přispět jim libovolnou částkou na další tvůrčí činnost.

Program bude možné sledovat zdarma v Česku i na Slovensku na www.mall.tv, v mobilních a Smart TV aplikacích (Samsung, LG, Apple TV a Android TV). Změny v něm jsou vyhrazeny pro nepředvídatelnost současného vývoje a další zájemce o spolupráci, kteří se stále mohou hlásit na webu internetové televize. Aktuální informace budou průběžně zveřejňovány na Facebooku, Instagramu a Twitteru @malltelevize.

„Pokud se jako internetová televize můžeme podílet na dobré věci a pomoct těm, kteří ze dne na den přišli o práci i zábavu, chceme to udělat a vážíme si každého, kdo do toho chce jít s námi. Samozřejmě, aniž bychom se chovali nezodpovědně, nebo nerespektovali mimořádná opatření,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Mall.tv.