Mercedes-Benz eVito Tourer nově také se 60kWh baterií

Mercedes-Benz Vans nyní nabízí kromě modelu eVito Tourer s využitelnou kapacitou sady akumulátorů 90 kWh také další variantu, která disponuje využitelnou kapacitou akumulátorů 60 kWh. Především firemní zákazníci mají díky tomu ještě širší možnosti výběru vhodné verze z hlediska způsobu a druhu používání vozidla i obchodního modelu.

Nová varianta modelu eVito Tourer je zajímavá pro zákazníky, kteří jezdívají na plánovatelných trasách či na kratší vzdálenosti (např. při přepravě školáků), oceňují výhodnější základní cenu nebo potřebují při přepravě zavazadel využívat větší užitečnou hmotnost vyplývající ze snížení pohotovostní hmotnosti o 150 kg.

Dojezd modelu eVito Tourer se sadou akumulátorů o kapacitě 60 kWh je 217 až 239 km. Standardně dodávaná funkce pro rychlé nabíjení pracuje s nabíjecím výkonem 50 kW, který lze na přání zvýšit na 80 kW. V tomto případě se sada akumulátorů nabije z 10 na 80 % za cca 35 minut.

Ceny modelu eVito Tourer začínají od 60 678,10 euro (včetně 19 % DPH) za dlouhou verzi. Cena zahrnuje paket údržby po dobu čtyř let, který v uvedeném období pokryje náklady na údržbu a servisní prohlídky v souladu se servisní knížkou a doporučením výrobce.

Součástí paketu údržby je také certifikát Mercedes-Benz na sadu akumulátorů platný do ujetí 160 000 kilometrů nebo po dobu osmi let. V uvedené ceně nejsou zohledněny různé dotační programy na podporu elektromobility na celostátní, zemské nebo komunální úrovni. Informace o možnostech dotací poskytují obchodní pobočky Mercedes-Benz a smluvní partneři Mercedes-Benz.

zdroj: tisková zpráva

The post Mercedes-Benz eVito Tourer nově také se 60kWh baterií first appeared on Hybrid.cz.