Městská policie v Jihlavě bude jezdit hybridy Toyota

Městští strážníci v Jihlavě budou nově jezdit hybridními vozy Toyota. Od firmy HS Automobil převzali dvě upravené Corolly Touring Sports 1.8 Hybrid ve výbavě Comfort Tech.

Auta, která nahradila jinou tuzemskou značku, budou jezdit na území krajského města. Jsou v barvách městské policie, vybavené výstražnými majáky a komunikačním a záznamovým zařízením. Pohání je benzínový čtyřválec v kombinaci s elektromotorem a průměrnou spotřebou 4,5 litru na 100 km.

„Úsporné hybridní vozy v současnosti tvoří 70 % našich celkových prodejů osobních aut. Vedle firemních zákazníků po nich stále častěji sahají i státní organizace a složky veřejné správy. Vítězíme díky efektivnímu provozu v kombinaci s bezkonkurenční spolehlivostí,“ říká Jaroslav Havlík, majitel společnosti HS Automobil.

Toyoty si oblíbily sbory městské policie i v jiných městech. Pro Yaris, Corollu, RAV4 nebo Proace City se rozhodli městští strážníci například v Kolíně, Chrudimi, Jaroměři, Vyškově, Roudnici nad Labem, Třebíči nebo naposledy v Trutnově, kde jezdí dvěma novými modely Yaris Cross 4×4.

zdroj: tisková zpráva

The post Městská policie v Jihlavě bude jezdit hybridy Toyota first appeared on Hybrid.cz.