Nabíjecí svítilna na klíče Fenix E03R

Fenixlight představuje novou miniaturní kapesní svítilnu Fenix E03R s výkonem až 260 lumenů a dosvitem do vzdálenosti 42 metrů. Tyto parametry jsou vzhledem k malým rozměrům 4,7 cm (délka) x 2,4 cm (šířka) x 1,2 cm (výška) opravdu úctyhodné.

Zdrojem energie je integrovaný Li-pol akumulátor s kapacitou 200 mAh, který se jednoduše dobíjí přes moderní USB-C konektor. Pro zdroj světla byly použity LED MATCH CA18 a červená LED Everlight 2835. Ty tak zajišťují volbu ze 4 režimů bílého světla od 260 lumenů až po úsporný 5 lumenový režim (s dobou provozu 18 hodin) a ze dvou režimů červeného světla – svícení nebo blikání o světleném toku 4 lumeny.

Kapesní svítilna má tělo z hliníkové slitiny, které s vodotěsnou úpravou IP66 lehce odolá pádům z výšky až 1 metru a zároveň ji nepřekvapí ani silný déšť. Inteligentní elektronika zase zabraní přehřátí nebo lehce uživatele informuje o stavu nabití akumulátoru.

Svítilna Fenix EO3R je všestranná a praktická svítilna, kterou lze mít díky přibalenému závěsnému kroužku jednoduše neustále při ruce. Doporučená cena je 699 Kč včetně DPH.

Zdroj: svitilny-fenix.cz