Olight představuje univerzální kapesní svítilnu

Na českém trhu se objevila nová kompaktní a praktická svítilna prémiového výrobce Olight, nesoucí označení I5T EOS. I přes své miniaturní rozměry 9,5 cm (délka) a 1,78 cm (průměr), svítilna dosahuje slušného výkonu až 300 lm a dosvitu do vzdálenosti 60 metrů.

Jako elektrický zdroj postačuje jedna alkalická baterie typu AA, perfektní světelný kužel zase zajišťuje TIR optika ve spolupráci s výkonnou bílou LED Luxeon TX.

Uživatel může úroveň snížit na úsporný režim s výkonem 15 lm a dobou výdrže 20 hodin. Výkonnější režim 300 lm je automaticky přepnut po 3 minutách na výkon 150 lumenů po dobu 25 minut, poté 30 lumenů po dobu 2 hodin.

Svítilna je vyrobena z odolného leteckého duralu s povrchovou úpravu HA III a je kompletně vodotěsná dle normy IPX8 (testováno v hloubce 2 metrů pod hladinou). Pro aktivaci a změnu světelných režimů je na konci svítilny umístěn taktický spínač.

Všestranná svítilna Olight I5T EOS je perfektní pomocník pro všestranné použití v domácnosti i v terénu. Svítilnu je možno zakoupit za příznivou cenu 935 Kč včetně DPH s 5 letou zárukou.

Zdroj: svitilny.eu