Polsko nově součástí sítě nabíječek DKV Mobility

Do sítě DKV Mobility bylo připojeno více než 700 veřejných nabíječek společnosti Elocity v Polsku.

DKV Mobility, přední evropská B2B platforma pro platby a řešení na cestách, rozšiřuje v Polsku svou dobíjecí síť o více než 700 veřejných nabíječek společnosti Elocity Sp. z o.o. Polská společnost Elocity a GreenFlux, dceřiná společnost DKV Mobility, která spravuje veškerou nabídku nabíjecích služeb, nedávno podepsaly za tímto účelem dohodu o spolupráci. Nabíječky lze využívat pomocí aplikace DKV Mobility a s kartou DKV +Charge. 

SOUVISEJÍCÍ: Počet dobíječek pro elektroauta se má zdesetinásobit, schválili europoslanci

„Partnerství se společností Elocity nás velmi těší,“ říká Sven Mehringer, výkonný ředitel pro energetiku a služby pro vozidla ve společnosti DKV mobility. „Elocity poskytuje technologii pro více než 700 nejmodernějších nabíjecích míst na střídavý proud (AC). Nabíječky se nachází v metropolitních oblastech, včetně kancelářských budov a hotelů. Díky své poloze jsou výhodné pro firemní zákazníky, kteří chtějí pohodlně nabíjet svá vozidla na služebních cestách. Dobíjecí síť v Polsku je tím pro ně ještě zajímavější,“ doplňuje Sven Mehringer.

„Klíčem ke zlepšení e-mobility v Evropě jsou snadné vyúčtování a správa vozového parku. Společnost Elocity dodává moderní řešení pro nabíjecí infrastrukturu, která splňují nejvyšší mezinárodní standardy. Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s mezinárodními lídry v oboru, jako je DKV Mobility, a rozšířit jejich síť,“ říká Michał Baranowski, generální ředitel společnosti Elocity.  Nabíjecí síť společnosti DKV Mobility zahrnuje přibližně 344 000 nabíječek po celé Evropě.

zdroj: tisková zpráva

The post Polsko nově součástí sítě nabíječek DKV Mobility first appeared on Hybrid.cz.