Pozvánka na 4. Elektrowesternový sraz do Boskovic

Je už tradicí, že koncem léta se zájemci o elektromobilitu sjíždějí do Boskovic, aby si v krásném prostředí westernového městečka vyměnili zkušenosti a zjistili, jaké jsou novinky v oboru. Další setkání bude již příští sobotu 18. září 2021.

Počet účastníků i elektromobilů na srazu každým rokem stoupá a tak organizátoři počítají s tím, že přijede více než 100 elektromobilů různých značek. K vidění budou ty nejmodernější a zajisté po vlastní ose přijedou i elektromobily, které byly vyrobeny už v minulém století. 

Srazu se zúčastňují jak elektromobilisté, tak i zájemci o elektromobilitu obecně. Pro účastníky srazu jsou proto připraveny soutěže o pěkné ceny od partnerů akce. Díky otevřeným westernovým atrakcím je zajištěna spousta pohody a lze tak zajistit bohatý a pohodový den pro celou rodinu.

Dívky zajisté využijí malovací a tetovací salon nebo vlásenkářsví.  Kovbojské potřeby lze pořídit ve stylovém General store. Svoji mušku mohou účastníci prověřit střelbou z praku. Indiánský náčelník vás naučí házet tomahavkem a střílet z luku. Můžete se také projet na koni, nebo si v půjčovně vypůjčit některou z místních mlsných koz. Otevřen bude i obchůdek se šperky, kamínky a drobnými předměty, stejně tak i půjčovna westernových kostýmů. Dámy si mohou vypůjčit krásné šaty a vyfotografovat se se svým kovbojem či malými indiány a mít tak nezapomenutelnou vzpomínku na končící léto.

Dámy si půjčily stylové šaty a užívají si babí léto

Děti mohou krmit rybičky, nebo třeba v areálu chytat lelky. Na velkém pískovišti je ukryta spousta pokladů a v sobotu je možné nalézt i pravý diamant. 

Připraveno je i koňské vystoupení.

Vstup do areálu westernového městečka je v době konání srazu ZDARMA (v sobotu i neděli).

Účastníci srazu si mohou přijít jen tak popovídat a posbírat zkušenosti, nebo mohou soutěžit o hodnotné ceny v připravených disciplínách.

Sraz bude ukončen již tradiční tancovačkou v místním Saloonu.

Holky jedou ke koním na chopperu

Pro zájemce přinášíme program srazu: 

8:00 až 10:00 příjezd účastníků  (registrace účastníků 4. EWSB do soutěží je od 8 hod.)

10:00 Oficiální Otevření městečka

10:30    Zahájení soutěží * 

13:30 Koňská show

14:30 – 15:00 Těžba Lithia na claimu * 

16:00 Diskuzní skupiny:      1. Elektromobily 

                                                    2. Baterie

                                                    3. Fotovoltaika

                                                    4. Inteligentní nabíjení elektromobilů

19:30  Vyhodnocení soutěží a předání cen (Saloon 1870)

20:00 Westernová zábava + tombola (Saloon 1870) k poslechu i tanci hraje skupina LSD

24:00 Oficiální ukončení 4. elektrowesternového srazu v Boskovicích

Do soutěží označených * se lze registrovat již nyní ZDE.

O elektromobilitě se diskutovalo ve skupinkách

Organizátoři srazu mysleli i na pohodlí účastníků a připravili možnost pořízení „WESTERNOVKY“ – slevové karty se spoustou výhod. Pořídit si ji lze ZDE.

Další den bude v Boskovicích probíhat Konference „Příležitosti elektromobility“.  Přednášející se zaměří hlavně na možnosti, které nám nabídne Komunitní energetika. Nebudou vynechány ani dotační programy, které se budou rozbíhat koncem roku. Program konference naleznete ZDE:

Na konferenci je před skleníkem vždy plno

Vítaným zpestřením bude zajisté i stavba fotovoltaické elektrárny na zelené louce – před boskovickým skleníkem.

Nezáleží na tom, jestli na srazu budete pouze v sobotu, či naopak upřednostníte nedělní konferenci nebo výstavbu FV elektrárny. Snahou organizátorů je zajistit účastníkům přísun kvalitních informací a skvělou zábavu. 

Podrobnosti o srazu a konferenci se dozvíte ZDE:

The post Pozvánka na 4. Elektrowesternový sraz do Boskovic first appeared on Hybrid.cz.