POZVÁNKA: sraz majitelů elektromobilů Tesla na e-Salonu

V sobotu 12.11.2022 se na pražském veletrhu e-Salon v PVA EXPO Praha Letňany opět uskuteční také výroční, už 9. sraz oficiální klubu majitelů elektromobilů Tesla.

Můžete se těšit na panelovou diskusi pozvaných VIP (Radovan Vávra, Tesláček), krátké prezentace, moderovanou debatu (především na téma cen dobíjení, zkušeností se servisem, požárních předpisů a energetických komunit), hosty ze státní správy a návštěvu ze Slovenska. Následně se uskuteční prohlídka vystavených novinek na eSalonu včetně mobilní 100kWh powerbanky a mnoho dalšího.

TIP: Vstupenky na Tesla sraz 12.11.2022 na e-Salonu zdarma po registraci zde!

Počátky Tesla Owners Club, jediného oficiálního klubu Tesla na území České republiky, se datují do podzimu roku 2013, kdy František Kubiš dovezl z Holandska jeden z prvních evropských elektromobilů Tesla Model S a Tesláci se začali spojovat. Protože jde o oficiální klub, bylo nutné podepsat licenční dohodu se společností Tesla, což na sebe vzala Asociace pro elektromobilitu ČR, z.s. Dnes je v Česku přes 1800 vozů značky Tesla a v rámci TOC CZ je evidováno přes 530 VIN.

zdroj: tisková zpráva

The post POZVÁNKA: sraz majitelů elektromobilů Tesla na e-Salonu first appeared on Hybrid.cz.