PROFIL: EV Solutions – dodavatel nabíjecích technologií pro elektromobily

Jsme česká firma zabývající se dodávkami, instalacemi a servisem dobíjecích technologií pro elektromobily.  Od svého založení roce 2017 se neustále rozvíjíme a rozrůstáme, a to jak škálou poskytovaných služeb, tak počtem zaměstnanců. Na českém trhu patříme mezi elitu v oblasti a naše ambice směřují i k expanzi do zahraničí. 

Co děláme? 

Naše firma se primárně zabývá dodávkami rychlodobíjecích stanic alpitronic Hypercharger, kterých jsme na českém území dodali již přes 300 kusů a blížíme se k překročení hranice 400. Velký podíl na našich aktivitách mají samotné instalace dobíjecích stanic a jejich servis. Další nedílnou součástí jsou dodávky a instalace AC dobíjecích stanic, a to jak pro veřejný, tak soukromý sektor. Mimo tato hlavní odvětví se podílíme na vývoji a instalacích bateriových uložišť energie, FVE technologií a realizací velkokapacitních dobíjecích  HUBů.

Pro koho realizujeme?

Mezi naše největší zákazníky patří dodavatelé elektrické energie jako Pražská energetika, a.s. nebo ČEZ, a.s., pro které dodáváme, instalujeme a servisujeme DC rychlodobíjecí stanice i AC dobíjecí stanice určené pro veřejné či soukromé dobíjení. Dalším subjektem jsou technologické a přepravní firmy jako např. Siemens s.r.o., DLH nebo PPL. V neposlední řadě jsou to soukromí zákazníci, kterým zajišťujeme kompletní realizaci dobíjecí technologie pro domácí dobíjecí. Pro ně máme připravený speciální balíček, který zahrnuje vyřízení dotačního titulu Nová zelená úsporám. 

Jakou technologii dodáváme? 

V sekci rychlodobíjecích stanic dodáváme technologii jedničky na evropském trhu – alpitronic Hypercharger. Dobíjecí stanice tohoto italského partnera vynikají vlastním vývojem a výrobou, modulární technologií výkonových jednotek, kdy jedna totožná dobíjecí stanice může mít výkon od 75 do 300 kW, kompaktním řešením, snadnou montáží, vysokou efektivitou a téměř nulovou poruchovostí. S kombinací těchto vlastností se stává Hypercharger zaslouženě nekompromisní rychlodobíjecí stanicí. Důkazem toho jsou neustále se zvyšující se poptávky a navyšující se výrobní kapacity v italských výrobních závodech. 

Pro portfolio AC dobíjecích stanic spolupracujeme s polským partnerem – společností Enelion. Produkty tohoto výrobce nás oslovili zejména kvalitním zpracováním, funkčností, spolehlivostí a krásným designem, který většinu zákazníků zaujme na první pohled.

Námi dodané dobíjecí stanice Enelion můžete vidět v obchodních či kongresových centrech, kde slouží pro veřejné dobíjení. Mezi soukromými zákazníky je značka Enelion populární oproti konkurenci zejména díky kompaktnímu designu a spolehlivosti celé technologie

zdroj: placená inzerce, foto: EV Solutions, s.r.o.

The post PROFIL: EV Solutions – dodavatel nabíjecích technologií pro elektromobily first appeared on Hybrid.cz.