Rozšiřující se poptávka LED na produkci konopí

Společnost Fluence Bioengineering, přední světový poskytovatel řešení LED osvětlení pro komerční výrobu konopí a potravin, ve spolupráci se společností REMY, zahradnickým poskytovatelem osvětlení pro rostoucí zemědělský průmysl – speciálně zaměřená na izraelská konopná zařízení pro léčebné účinky, nabízejí komplexní řešení pro optimalizaci světelných podmínek.

Izrael se díky vysoce inovativním technologiím a datovým aplikacím dostal do čela celosvětového trhu s konopím. Země se nyní může pochlubit dodavatelskými schopnostmi, které převyšují její domácí poptávku. Jak izraelský trh dozrává, stále více konopných farem využívá předních zemědělských strategií s kontrolovaným světelným prostředím, které prokazatelně optimalizují růst rostlin a zisky.

Společnost Remy tak nabízí tři aplikační řešení – hybridní pěstování využívající sluneční světlo, doplněné o umělé osvětlení pro optimalizaci kvality rostlin. Dalším oblíbeným typem konopného zařízení v Izraeli je plně krytý model, který umožňuje kontrolu všech podmínek plodiny v uzavřených prostorech, pro zajištění rovnoměrného růstu po celý rok při maximalizaci kvality. Posledním typem jsou vertikální farmy, které mají jiná světelná specifika.

Zdroj: ledinside.com