Signify nabízí ultra úsporná LED svítidla s účinností až 200 lm/W

Společnost Signify, světový lídr v oblasti osvětlení, přichází s novou řadou Ultra Efficient. Nová, rozmanitější produktová řada nabízí zákazníkům ještě více příležitostí k integraci nejúčinnějšího energeticky úsporného LED osvětlení do jejich domovů.

Nová světla a svítidla se připojují k ultra účinné žárovce Philips LED třídy A, která byla první žárovkou splňující nový standard třídy A v Evropě v roce 2021. V době zvýšeného zájmu veřejnosti o snížení nákladů na energii mají tato světla spotřebu minimálně o 50 % méně energie a vydrží až 50 000 hodin, což je mnohem déle než u standardních LED světel Philips. Všechny produkty Ultra Efficient jsou navrženy tak, aby dosáhly klasifikace třídy A podle nového, přísného evropského energetického štítkování, které bylo zavedeno v roce 2021.

V závislosti na aktuální spotřebě světla by domácnosti mohly ušetřit až 34 EUR (850 Kč) za světlo za rok pouhou výměnou žárovek za žárovky Ultra Efficientlights. To odpovídá úspoře nákladů ve výši 347 EUR (8500 Kč) ročně za pouhých 10 světel. Po dobu životnosti produktu mohou ušetřit neuvěřitelných 14 000 EUR (350 000 Kč).

Produktové řada nabízí širokou žárovek, od vnitřních svítidel, až po solární venkovní osvětlení.

Zdroj: ledinside.com