Svítilna Acebeam W30 s dosvitem téměř 2,5 kilometru

Prémiový výrobce Acebeam představuje novou laserovou svítilnu W30 s neuvěřitelným dosvitem do vzdálenosti až 2408 metrů a světelný tokem 500 lumenů.

Svítilna využívá unikátní technologii LEP (laser excited phosphor), která je zatím k vidění u vyšších řad prémiovým automobilových značek. Princip fungování je na bázi modrého laseru, který ozařuje luminofor, který přemění modré světlo na ostatní vlnové délky a tím vznikne výrazné bílé laserové světlo. Svazek světla je koncentrován do kuželu se šířkou 1,8°, takže dopadá přesně na cílový objekt do obrovské vzdálenosti.

K napájení svítilny slouží pouze jeden moderní Li-ion akumulátor 21700, který se dobíjí zabudovaným micro-USB konektorem. Svítilna je vyrobena z leteckého tvrzeného hliníku a dosahuje vysokých odolnostních parametrů. Uživatel se tak nemusí bát pádů z výšky až 1,2 metru a díky vysoké voděodolnosti (norma IP68) si svítilna hravě poradí i s ponory do hloubky až 100 metrů. Je tak vhodná nejen pro lov a přesnou noční střelbu na velkou vzdálenost, ale i pro potápění.

Kompaktní rozměry 19,9 cm (délka) x 2,54 cm (průměr těla v nejužším místě) x 6,1 cm (průměr hlavy svítilny) se schopností nasvětlovat velmi vzdálené cíle, předurčují svítilnu jako výborného pomocníka při lovu nebo jiných aktivitách, kde se plně využije její potenciál.

Laserová svítilna Acebeam W30 je k dostání za cenu 7699 Kč včetně DPH.

Zdroj: svitilny.eu