Tesla začala vařit vlastní pivo, cena rozhodně není lidová

Tesla po své speciální tequile v unikátních lahvi opět zavítala do světa výroby alkoholu. Vyrábí GigaBier, pivo plzeňského typu.

Podle webu Tesla je pivo „Tesla GigaBier navrženo tak, aby připomínalo vůz Cybertruck a zároveň ctilo 500letou tradici německého pivovarnictví Reinheitsgebot“. Reinheitsgebot je série předpisů omezujících přísady v pivu v Německu a ve státech bývalé Svaté říše římské. Nejznámější verze zákona byla přijata v Bavorsku v roce 1516.

Tesla pivo Gigabier se prodává v balení po třech kusech (3 x 330 ml) opět v unikátních lahvích. Jde o pivo plzeňského typu vařené v Berlíně. Zajímavé je také složení: Cyberchmel s tóny citrusů, bergamotu a sladkého ovoce, voda, sladový ječmen.

Každá láhev je opatřena padnoucím lesklým černým pouzdrem s vodoznakem Giga, který svítí ve tmě. Cena ale rozhodně není lidová. Za litr Tesla piva zaplatíte 2111 Kč. Objednávat se dá i na českém Tesla shopu.

Potom, co Elon Musk přišel s plamenometem, prdícími sedačkami elektromobilů Tesla a vlastní tequilou už pivo asi nemůže nikoho rozhodit. Takže na zdraví!

zdroj: Tesla

The post Tesla začala vařit vlastní pivo, cena rozhodně není lidová first appeared on Hybrid.cz.