TIP: Elektrokolo Samebike MY-275 za výhodnou cenu

Terénní elektrokolo Samebike MY-275 je aktuálně k sehnání za výhodnou cenu 956 euro na čínském e-shopu TomTop.com.

Elektrokolo Samebike MY-275 je vyrobeno z hliníkové slitiny a je dostatečně pevné, aby uneslo jezdce o maximální hmotnosti 150 kg. Kolo má maximální rychlost 20 km/h, dojezd 40-45 km čistě na elektřinu a dojezd 80-100 km s asistencí. Je tedy vhodné pro práci, výlety i cesty do zaměstnání.

Elektromotor v zadním náboji má výkon 500 W. Elektrokolo zvládne maximální stoupání 14°.
Vyjímatelné lithiová baterie má kapacitu 10,4 Ah. LCD displej ukazuje stav baterie, rychlost, ujetou vzdálenost, rychlostní stupeň a další užitečné informace. K dispozici je sedmistupňová přehazovačka, která se snadno přizpůsobí různým terénům.

Přední a zadní kotoučové brzdy vám zajistí kontrolu a bezpečnost za každé situace. Kolo má odpruženou přední vidlici a měkké sedlo. Pohodlně se tak svezete i na hrbolatých cestách. Pláště 27,5*2,10″ poskytují maximální trakci a jízdu bez námahy i v náročném terénu.

Jasný přední světlomet vám osvětlí cestu v noci a zadní odrazka zajistí větší bezpečnost při noční jízdě. Výška sedla je pochopitelně nastavitelná. Elektrokolo Samebike MY-275 je aktuálně ke koupi za cenu 956 euro v e-shopu TomTop.com z evropského skladu.

zdroj: placená inzerce

The post TIP: Elektrokolo Samebike MY-275 za výhodnou cenu first appeared on Hybrid.cz.