TIP: netradiční skládací horské elektrokolo Bezior X500 Pro

Klasická horská elektrokola mají jednu klíčovou nevýhodu: nejsou moc dobře skladná. Elektrické kolo Bezior X500 Pro to řeší – je to horská skládačka!

Výkonný 500W motor umožňuje elektrickému kolu podle oficiálních specifikací, ze kterých vycházíme, dosáhnout rychlosti až 30 km/h a stoupavosti 30 °. Vyjímatelná lithiová baterie o kapacitě 10,4 Ah umožňuje dojezd až 45 km v čistě elektrickém režimu, max. 100 km dojezdu v režimu asistence při plném nabití.

5″ LCD displej přehledně zobrazuje stav nabití baterie, aktuální rychlost, počet ujetých kilometrů atd. Robustní konstrukce z hliníkové slitiny by měla udržet jezdce o hmotnosti až 200 kg. Samotné kolo váží 23 kg. K dispozici je přední a zadní odpružení s vinutými pružinami – tlumí nárazy a zajišťuje pohodlnou jízdu na hrbolatých cestách.

Nastavitelná výška sedadla vám pomůže najít ideální polohu pro pohodlnou jízdu. Doporučená výška uživatele: 165 – 190 cm. Kola o velikosti 26 palců umožňují jezdci maximální trakci a plynulou jízdu. Mechanická kotoučová brzda zkracuje brzdnou dráhu a dává vám plnou kontrolu nad kolem.

Elektrokolo Bezior X500 Pro je skládací pro snadné skladování a přepravu, vhodné do města, na dojíždění, krátké výlety, nákupy i každodenní používání. K dispozici je v barvách černá & žlutá a armádní zelená. Aktuální cena elektrokola činí €969,93, je koupi na webu TomTom.com.

zdroj: placená inzerce

The post TIP: netradiční skládací horské elektrokolo Bezior X500 Pro first appeared on Hybrid.cz.