TIP: Skládací elektrokoloběžka Bezior S500MAX

Elektrické koloběžky jsou dnes ve městech vidět běžně. Máme pro vás jeden výhodný aktuální tip na elektrokoloběžku Bezior S500MAX!

Skládací elektrická koloběžka Bezior S500MAX je vybavena 10″ koly a 48V 500W 15Ah baterií. Stroj je vyroben z hliníkové slitiny, takže je kolobežka lehká, ale přesto robustní. Jezdec může vážit maximálně 120 kg. Max. dojezd se pohybuje mezi 45 km až 50 km. Max. rychlost je omezena 25 km/h.

Multifunkční přístrojový panel a doplňková aplikace poskytují pohodlí při zjišťování jízdních údajů. Přední LED světlomety a zadní brzdové světlo zvyšují bezpečnost při jízdě v noci.

Elektrokoloběžka Bezior S500MAX je skládací a přenosná. Složit se dá během tří sekund. Koloběžka je velmi pohodlná na přenášení a skladování. Jde tedy o ideální volbu pro dojíždění anebo třeba víkendové výlety. Stoupat zvládne maximálně do 10°-15° kopců.

Samotná elektrokoloběžka váží 19,5 kg. V balíčku spolu s ní dostanete nabíječku, sadu nástrojů a uživatelský manuál. V současné době je elektrokoloběžka Bezior S500MAX k mání za exkluzivní cenu 369,99 euro z e-shopu TomTop.com. Koloběžka je v německém skladu, takže u vás doma může být už za pár dní. Poštovné je zdarma!

zdroj: placená inzerce

The post TIP: Skládací elektrokoloběžka Bezior S500MAX first appeared on Hybrid.cz.