Vylepšený výkon UVA LED od Violumas

Violumas přichází s navýšeným optickým výkonem o 30% u všech jejich UVA LED. Za tímto vysokým výkonem stojí technologie Violumas Index Match.

Unikátní struktura 3-PAD SMD společnosti Violumas optimalizuje odvod tepla z čipu do chladiče pomocí specializovaného tepelného “sloupku”. Violumas UVA LED mají tepelný odpor pouhých 0,9 °C/W, což je nejnižší hodnota na trhu. Jelikož Čipy SMD společnosti Violumas vykazují mimořádně nízký tepelný odpor, mohou být napájeny vyšším proudem, aniž by došlo k dramatickému snížená účinnosti vlivem zahřátí. V běžných aplikacích se tato skutečnost projevuje ve zvýšené spolehlivosti a životnosti. Prokazatelné tepelné vlastnosti činí jejich produktovou řadu ideální pro aplikace s extrémními požadavky na výkon a chlazení.

Společnost Violumas také upravila tvary středně výkonné série zmenšením stopy z 6,0 x 6,0 mm na 5,2 x 5,2 mm, vlnová délka se pohybuje od 365 do 405 nm při typickém zářivém výkonu od 775 do 1285 mW při napájení proudem 750 mA. Naopak řada výkonných LED se zvětšila z 7,0 x 7,0 mm na 7,2 x 7,2 mm pro lepší přesnost při nasazování čočky.

Zdroj: led-professional.com