TIP: Elektrokoloběžka Navee S65 – dokonalý společník na cesty

Elektrokoloběžky značky Navee, která úzce spolupracuje s Xiaomi, už dnes patří mezi stálice na trhu.

Elektrokoloběžku Navee S65 pohání výkonný elektromotor v zadním kole. Zajišťuje rychlou akceleraci s maximální rychlostí 25 km/h a maximální stoupavost 25 %. Velkokapacitní baterie umožňuje ujet na stroji až 65 km (48 V/12,75 Ah). BMS umí efektivně spravovat baterii a zajistit její bezpečnost.

Elektrická koloběžka Navee S65 má přední i zadní odpružení. Tlumiče se snadno vyrovnají s různými podmínkami na silnici a přináší pohodlný zážitek z jízdy. Stejně tak 10palcové pneumatiky. Navee S65 nabízí tři jízdní režimy se třemi úrovněmi rychlosti: režim chůze, standardní režim a sportovní režim. Maximální zatížení elektrokoloběžky je 120 kg. Je vyrobena z kvalitního hliníku, takže snese i odvážnější cesty. O bezpečnost se dále stará zadní kotoučová brzda.

Koloběžku můžete klidně nechat stát na dešti díky vodotěsnosti IPX5. K dispozici je chytrá mobilní aplikace nabízející statistiky jízdy v reálném čase. Podporuje i další nastavení koloběžky a její kontrolu. Řidítka lze snadno sklopit, takže se elektrokoloběžka vejde třeba do kufru auta. Hmotnost je 24,3 kg.

E-shop TomTop.com dodává elektrokoloběžky Navee S65 ze svého evropského skladu. Při zadání kódu NTTYV ji lze koupit už zacenu €888. Podívejte se i na další zajímavé nabídky tohoto e-shopu.

zdroj: placená inzerce

The post TIP: Elektrokoloběžka Navee S65 – dokonalý společník na cesty first appeared on Hybrid.cz.