Díky novému opatření v podobě Stručných průvodců mohou inženýři rychle pochopit složitou legislativu

Struční průvodci tématicky pokrývají oblasti legislativy REACH a RoHS a nové směrnice týkající se baterií. K průvodcům se snadno dostanete z domovské stránky webu Farnell Global Legislation. Jsou součástí komplexní řady rychle dostupných informací v oblasti legislativy, které společnost Farnell připravila na pomoc inženýrům a konstruktérům. Tito průvodci také doplňují delší – přibližně pětistránkové – exkluzivní podrobné průvodce legislativou, které již byly k dispozici. Delší průvodci kompletně shrnují hlavní body publikované v legislativní dokumentaci.

Pro proniknutí do úplných dokumentů různých částí legislativy je třeba přečíst velké množství textu, a proto to inženýři v časové tísni mají často velmi těžké, když chtějí získat rychlé, vstupní informace, které potřebují. Struční průvodci společnosti Farnell a delší podrobní průvodci jsou řešením tohoto problému.

Ve svém komentáři ohledně zavedení nových průvodců Gary Nevison, vedoucí právního oddělení společnosti Farnell, uvedl: „Legislativa je pro elektronické odvětví klíčová, ale dokumentace s jejím popisem a povinnosti konstruktérů a inženýrů jsou často dlouhé a složité. Uvědomili jsme si, že pokud můžeme našim zákazníkům pomoci dodržovat všechny ty předpisy, bylo by nesmírně užitečné najít způsob, jak by mohli získat informace o legislativě rychle a snadno. Struční průvodci a delší podrobní průvodci byli připraveni právě s tímto záměrem a jsou vhodným doplňkem toho ohromného množství informací, které jsou na naší webové stránce Global Legislation (www.global-legislation.com ) již k dispozici.“


 

O společnosti Farnell

Farnell je předním vícekanálovým distributorem elektronických komponent, elektrických součástek, produktů pro průmysl, údržbu, opravy a provoz. Poskytováním služeb s vysokou přidanou hodnotou podporuje s nejnovějšími technologiemi milióny inženýrů, konstruktérů a nákupčích v celé Evropě a Asii. Farnell zaměstnává přes 1 200 lidí ve více než 20 zemích po celém světě a obchoduje ve více než 100 zemích.  Společnost má skladem více než 480 000 produktů od 3 000 dodavatelů a nabídka stále roste – zákazníkům tak nabízí nejnovější dostupné technologie.

Farnell je součástí skupiny Premier Farnell, která působí na celém světě v různých zemích i v různých oborech.  Používáním osvědčených obchodních postupů a know-how distribuuje Farnell obrovský rozsah elektronických komponent, elektrických součástek a velkoobchodní elektroniky.

Více informací najdete na webových stránkách společnosti Farnell  www.farnell.com/cz

Odkazy

Domovská stránka Farnell - www.farnell.com/cz.