EasyPark se zařadil mezi nejrychleji rostoucí firmy v Evropě

Financial Times a světová statistická databáze Statista zařadily společnost EasyPark Group mezi nejrychleji rostoucí společnosti v Evropě. Přední lídr v oblasti parkovacích technologií, zaznamenal během posledních pěti let složenou roční míru růstu (CAGR) transakcí ve výši 60 %, což jej zařadilo do letošního prestižního žebříčku FT1000,.

„EasyPark Group prochází mnohaletým vzrušujícím obdobím růstu a jsme rádi, že jsme byli oceněni za naše dosavadní úspěchy. Tuto dynamiku jsme připraveni udržet i přes další rozšiřování služeb a lokálních aktivit. Naší vizí je učinit města lepšími pro život a zlepšovat kvalitu života poskytováním produktových inovací a dat o parkování. Města tak mohou lépe využívat svůj prostor,“ říká Cameron Clayton, CEO společnosti EasyPark Group.

SOUVISEJÍCÍ: Rozvoj elektromobility naráží na problém parkování a dobíjení v garážích

V roce 2024 se chce společnost zaměřit na rozšiřování své lokální a světové působnosti. Od svého založení v roce 2001 usnadnila společnost EasyPark Group parkování milionům uživatelů. Společnost klade akcent na vizi učinit města lepšími pro život a pomáhá řidičům šetřit čas a peníze hledáním a správou parkovacích míst včetně možností, kde dobíjet elektromobily.

Zároveň umožňuje podnikům, provozovatelům parkovišť, majitelům nemovitostí a městům spravovat, plánovat a přijímat rozhodnutí založená na datech. V roce 2022 společnost učinila strategický krok – koupila společnost ParkMobile, čímž zahájila expanzi na severoamerický trh. Společnost působí ve více než 4000 městech a více než 20 zemích.

zdroj: tisková zpráva

The post EasyPark se zařadil mezi nejrychleji rostoucí firmy v Evropě first appeared on Hybrid.cz.