TIP: Elektrokolo Samebike MY-SM26

Čínský e-shop TomTop.com přichází se zajímavou nabídkou elektrokola Samebike MY-SM26, které je aktuálně dostupné s 55% slevou za 595 euro.

Elektrokolo Samebike MY-SM26 je vyrobeno z hliníkové slitiny, navrženo pro maximální výkon a odolnost. S nosností 150 kg a 350W silným bezkartáčovým motorem je schopno dosáhnout maximální rychlosti 30 km/h, s dosahem čistě elektrického pohonu 35-40 km a dosahem asistence pohonu 70-80 km.

Jednou z klíčových vlastností tohoto elektrokola je jeho všestrannost. S čtyřmi režimy jízdy – čistě elektrickým, asistovaným pedálováním, klasickým šlapáním a módem tlačení – si můžete vybrat ten nejvhodnější pro vaše potřeby a podmínky.

Přední vidlice s tlumícím účinkem zajišťuje pohodlnou jízdu i při nerovnostech povrchu, zatímco dvojitý brzdový systém s kotoučovými brzdami poskytuje bezpečné a spolehlivé zastavení. Ať už jedete přes den nebo v noci, LED světlomety zajišťují vaši viditelnost a bezpečnost.

S elegantním a odolným designem, který je ideální pro městské prostředí, toto elektrické kolo představuje ideální řešení pro každodenní dojíždění, nákupy nebo výlety.

Nastavitelné sedlo a ergonomický design zaručují pohodlnou jízdu pro každého uživatele. S dostupností v černé nebo bílé barvě a kompletním balením včetně nabíječky, nářadí a uživatelské příručky je elektrokolo Samebike MY-SM26 zajímavou koupí.

Aktuální cena elektrokola Samebike MY-SM26 je 595 euro (15 111 Kč, sleva 55 %) a dodává se z evropského skladu.

zdroj: placená inzerce

The post TIP: Elektrokolo Samebike MY-SM26 first appeared on Hybrid.cz.