Nabíjecí svítilna Fenix E35R se stala novou špičkou ve své kategorii, zvládne svítit i 3 dny v kuse

Fenixlight přichází na trh s novým modelem ze své série E, zaměřené na všestranné svítilny pro každodenní užití. Svítilna Fenix E35R se od své přímé předchůdkyně E35 V3.0 liší nejen vestavěným nabíjením, ale i vyšším maximálním světelným tokem (3100 lm) a dosvitem (260 m). Stala se tak novou absolutní špičkou série.

Li-ion akumulátor typu 21700 poskytuje vysokou kapacitu 5000 mAh a nabít jej lze za 3 hodiny pomocí USB-C konektoru, který se ukrývá pod gumovým krytem na boku svítilny. Zdrojem jasného světla je výkonná LED Luminus SST-70.

Jak už je u nových kousků série E zvykem, i svítilna Fenix E35R nabízí 5 výkonů svícení + stroboskop. Při nejvýkonnějším režimu TURBO je celková doba svícení 2,5 hodiny. Naopak při nejúspornějším režimu ECO poskytuje svítilna stále ještě uspokojivý výstup 30 lm s dosvitem 25 metrů – takto zvládne svítit 69 hodin. Chytrý indikátor navíc po stisknutí tlačítka ukazuje, jaký je zrovna stav baterie.

Stejně jako její předchůdkyně, i svítilna Fenix E35R si udržuje kompaktní rozměry 120 x 26,5 mm. Na rozdíl od ní má navíc magnetickou koncovku pro praktické uchycení svítilny na železných površích. Díky zaručené odolnosti proti pádu z výšky 1 metru a voděodolnosti do hloubky 2 metrů (IP68) se na ni lze spolehnout při většině sportů, pracovních i outdoorových aktivit. Standardní cena je 2199 Kč.

Zdroje: kronium.cz, fenixlight.com