Pekingské obchodní centrum se obalí obří LED obrazovkou

Daktronics, výrobce zobrazovacích displejů a LED obrazovek, spolu s Beijing Yuan Xin Real Estate Development plánují podle tiskové zprávy společnosti nainstalovat tři průhledné LED displeje volného tvaru v nákupním středisku v Pekingu.

Displeje budou po stranách nákupního centra Yuanyang v pekingském čínsko-oceánském přístavu Ledi. Cílem instalace je upoutání pozornost lidí od slavnostního otevření roce 2022.

Displeje budou mít rozteč pixelů 25 milimetrů a dohromady tvořit plochu neuvěřitelných 488 metrů čtverečních. Obrazovka orientovaná na jih budovy bude měřit 19 metrů na výšku a 12 metrů na šířku, celkem 228 metrů čtverečních. V samostatné části budovy bude obrazovka orientovaná na západ měřit 9 metrů na výšku a 11 metrů na šířku a zalomí se kolem rohu budovy do obrazovky orientované na jih. Křivka obrazovky kopíruje architekturu budovy a vytváří jedinečný vizuální zážitek pro obchodní centrum.

Tento netradiční projekt přinese možnost sdílet zprávy veřejnosti, zvýrazňovat obchody v obchodním centru, propagovat speciální akce a mnoho dalších potřebných informací. Technologie je transparentní, umožňuje těm, kdo jsou uvnitř obchodního centra, vidět ven do ulice a zároveň nebrání průchodu přirozeného světla do obchodního centra.

Zdroj: ledinside.com